Lid Worden?

Aan alle nieuwe leden en huidige leden

Elk nieuw lid heeft het recht om 3 vergaderingen uit te proberen. Na deze 'proef'vergaderingen kunnen nieuwe leden zich inschrijven via onderstaande link. Wanneer het lid reeds ingeschreven is hoeft het lid zich niet opnieuw in te schrijven. De inschrijving is pas voltooid nadat u het inschrijvingsgeld hebt overgeschreven naar de scoutsrekening.
Wanneer een nieuw/huidig lid een huisbezoek wenst kan dit ook via onderstaande link doorgegeven worden.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-JWrB7h-SK5X_WsrP9Q5ZA7rElJjPIIz3MQZhFm2HTmPldg/viewform

Doorlees zeker ook eens het super belangrijke documenten in verband met de betaling en verzekering dat je hieronder kan vinden.

https://joe-english.be/nieuw-lid-worden/verzekering-en-betaling

Tijdens dit huisbezoek komt de leiding van uw kind in de avond langs om zichzelf voor te stellen en al uw vragen te beantwoorden. U kan dan extra info vragen over de betaling, onze vzw, de activiteiten en nog veel meer praktische info!

Indien er nog extra vragen zijn, mail dan naar groepsleiding@joe-english.be.

Een handige tip voor nieuwe leden is om onze site regelmatig in de gaten te houden! Bij de rubriek "Boekje" vindt u wanneer er vergadering is alsook wat er die dag gedaan wordt. Zo weet u bijvoorbeeld wanneer er vuile kleren moeten worden aangedaan en of er iets meegebracht hoeft te worden.