Nieuws

Takweekend kapoenen

| | Door: Levendige Brulaap

Beste ouders, het takweekend van de kapoenen komt er binnenkort aan. Het weekend zal doorgaan van 23 februari tot 25 februari op de scoutslokalen zelf. Verder info staat in de brief. De brief kan u >>hier<< downloaden. Tot dan!

Doe-dag VZW 03/02/2018

| | Door: Levendige Brulaap

Het nieuwe kalenderjaar is al weer van start gegaan en ook dit jaar organiseert de VZW enkele doe-dagen. We doen dan ook een warme oproep aan alle handige Harry’s en Marias om op zaterdag 3 februari 2018 op de scouts te komen helpen. Er worden herstellingen gedaan aan de lokalen om deze in orde te zetten zodat we een vlotte werking van al onze activiteiten kunnen blijven garanderen. Deze gezellige voormiddag is ook een ideale gelegenheid om het leidingsteam en de werking van de vzw beter te leren kennen. Ook deze keer zullen we weer warme koffie en ovenverse koffiekoeken voorzien. Tot dan!

Inzamelactie Givers

| | Door: Levendige Brulaap

Beste vrienden van den joe ,
De givers van scouts Joe-English Heusden gaan samen op pad. Om de 3 jaar maken we als één grote vriendengroep een fantastische reis naar het prachtige Kroatië. We trekken erop uit, ontdekken een andere cultuur, en proeven wat het leven in petto heeft. Ook dit jaar willen we er weer een weergaloze reis van maken. We gaan ondermeer Zagreb,Zadar en de wereldberoemde Plitvice Meren gaan bezoeken. Maar om deze reis aan al onze leden te kunnen aanbieden en hun ouders niet met een financiële kater achter te laten hebben we financiële hulp nodig.

Hierbij kunnen jullie ons helpen. Beter gezegd, wij willen jullie graag helpen! Op een ludieke, creatieve manier trachten we geld in te zamelen. Iedereen die wil kan de givers en hun leiding “huren” om alledaagse klussen te laten uitvoeren.
Van het babysitten op jullie zoon tot het scheren van een lastige haag, van opdienen op feestjes tot rijden naar het containerpark. De lijst is eindeloos: auto’s wassen, boodschappen doen, huishoudelijk klusjes, met de hond gaan wandelen... Alles is mogelijk!

Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar givers.denjoe@gmail.com om dan via een vrije bijdrage een voorstel te doen voor een klusje. Wij zijn een enthousiaste groep van ongeveer 10 personen die klaar staat om u te helpen. Zijn al uw klusjes reeds gedaan, dan kan u ons ook gewoon helpen met een vrije bijdrage op BE12 0018 2584 0292

Alvast bedankt
Een stevige scoutslinker,
De giverleiding
Benjamin Callewaert, Charlotte De Beul, Anne De Groote, Jan De Tremerie , Martijn Van Hamme