Nieuws

Kampbrieven 2018

| | Door: Levendige Brulaap

Beste ouders,
De zon begint te schijnen en de zomer is bijna in het land . De langverwachte zomervakantie komt er aan en dit betekent dat ook de scoutskampen voor de deur staan. We hopen er ook dit jaar weer een schitterend kamp van te maken.

Info Klein Kamp
Voor wie? Kapoenen en Wouters
Waar? Ravesteinstraat 23, 3191 Hever
Wanneer? 4-11 juli
Kampbrief : >>Kampbrief Klein Kamp<<

Info Groot Kamp
Voor wie? Woudlopers en Jogi's
Waar? Geuskens 58, 3910 Neerpelt
Wanneer 4-14 juli
Kampbrief : >>Kampbrief Groot Kamp<<

Info Buitenlandse Kamp Givers
Voor wie? Givers
Waar? Kroatië
Wanneer? 4-13 juli
Kampbrief : >>Kampbrief Buitenlands Kamp Givers<<
Er wordt een infomoment georganiseerd waarop alle praktisch info over het kamp nog eens wordt toegelicht. Dit is bovendien een ideale gelegenheid om de leiding nog wat beter te leren kennen. Datum: 28 juni 2018 om 19:30 op de scoutslokalen

Jin Café 2018

| | Door: Levendige Brulaap

Jin Joe English presenteert: Gincafé

Kom op vrijdag 11 mei 2018 genieten van een lekkere gin tonic, tegen een schappelijk prijsje, ten voordele van ons BUITENLANDS KAMP. Dit is het ideale excuus om die dansbenen nog eens boven te halen voor de examens beginnen.

Wij kijken er naar uit!

Jin Den Joe

Kaas- en wijnavond Givers

| | Door: Levendige Brulaap

De givers van scouts Joe-English Heusden vertrekken binnen 2 maanden op hun langverwacht buitenlands kamp. De laatste voorbereidingen wordt reeds gelegd .Ook dit jaar willen we er weer een weergaloze reis van maken. Maar om deze reis te verwezenlijken en het betaalbaar te houden voor iedereen doen we nog een aantal financiële acties.

Daarom organiseren we deze zaterdag een kaas- en wijnavond in onze scoutslokalen. Geniet van een rijkelijk gevuld kaasbord met een lekker glas wijn aan democratische prijzen. Indien u zaterdag niet meer vrij bent kunt u ook altijd een kaasplank bestellen en zondag tussen half 2 en half 6 komen afhalen in de scouts lokalen. Inschrijven kan >>hier<<