Inzamelactie Givers

| | Door: Levendige Brulaap

Beste vrienden van den joe ,
De givers van scouts Joe-English Heusden gaan samen op pad. Om de 3 jaar maken we als één grote vriendengroep een fantastische reis naar het prachtige Kroatië. We trekken erop uit, ontdekken een andere cultuur, en proeven wat het leven in petto heeft. Ook dit jaar willen we er weer een weergaloze reis van maken. We gaan ondermeer Zagreb,Zadar en de wereldberoemde Plitvice Meren gaan bezoeken. Maar om deze reis aan al onze leden te kunnen aanbieden en hun ouders niet met een financiële kater achter te laten hebben we financiële hulp nodig.

Hierbij kunnen jullie ons helpen. Beter gezegd, wij willen jullie graag helpen! Op een ludieke, creatieve manier trachten we geld in te zamelen. Iedereen die wil kan de givers en hun leiding “huren” om alledaagse klussen te laten uitvoeren.
Van het babysitten op jullie zoon tot het scheren van een lastige haag, van opdienen op feestjes tot rijden naar het containerpark. De lijst is eindeloos: auto’s wassen, boodschappen doen, huishoudelijk klusjes, met de hond gaan wandelen... Alles is mogelijk!

Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar givers.denjoe@gmail.com om dan via een vrije bijdrage een voorstel te doen voor een klusje. Wij zijn een enthousiaste groep van ongeveer 10 personen die klaar staat om u te helpen. Zijn al uw klusjes reeds gedaan, dan kan u ons ook gewoon helpen met een vrije bijdrage op BE12 0018 2584 0292

Alvast bedankt
Een stevige scoutslinker,
De giverleiding
Benjamin Callewaert, Charlotte De Beul, Anne De Groote, Jan De Tremerie , Martijn Van Hamme