Lid worden?

| Door: Onbevreesde Jakhals

Aan alle nieuwe leden en huidige leden

Elk nieuw lid heeft het recht om 3 vergaderingen uit te proberen. Na deze 'proef'vergaderingen kunnen nieuwe leden zich inschrijven via onderstaande link. Ook leden moeten zich herinschrijven via onderstaande form. Vergeet zeker niet de steekkaart in te vullen en door te sturen via onderstaande Form. De inschrijving is pas voltooid nadat u het inschrijvingsgeld hebt overgeschreven naar de scoutsrekening ( NAAM + VOORNAAM + GEBOORTEJAAR + TAK op BE91 8903 1422 6376)

De huisbezoeken zullen dit jaar niet door gaan. Er zal een alternatief worden voorzien.

https://forms.gle/t2MEFtJb1SmP1fGP7

Doorlees zeker ook eens het super belangrijke documenten in verband met de betaling en verzekering dat je hieronder kan vinden.

https://joe-english.be/nieuw-lid-worden/verzekering-en-betaling

omdat er door corona geen huisbezoeken kunnen doorgaan zal er een info moment doorgaan, hier komt de leiding van uw kind extra info geven, zichzelf voorstellen en al uw vragen beantwoorden. U kan dan extra info vragen over de betaling, onze vzw, de activiteiten en nog veel meer praktische info!

Indien er nog extra vragen zijn, mail dan naar groepsleiding@joe-english.be.

Een handige tip voor nieuwe leden is om onze site regelmatig in de gaten te houden! Bij de rubriek "Boekje" vindt u wanneer er vergadering is alsook wat er die dag gedaan wordt. Zo weet u bijvoorbeeld wanneer er vuile kleren moeten worden aangedaan en of er iets meegebracht hoeft te worden.