VZW


Onze lokalen worden beheerd door de VZW Joe English. De verhuur van onze lokalen gaat weliswaar via het CJT. Voor alle duidelijkheid, de VZW heeft niet rechtstreeks te maken met de werking van de scouts, maar enkel met de lokalen. Ze bereiden dus geen bosspelen of vergaderingen voor. We zijn ze uiteraard zeer dankbaar voor de steun en voor het ontnemen van een grote last van de schouders van de leiding, zodat wij ons kunnen concentreren op de werking zelf.


Onze VZW bestaat uit enthousiaste en geëngageerde ouders die bereid zijn om net iets meer te doen voor de scouts. Zij zorgen er voor dat de kinderen elke zondag opnieuw een dak boven het hoofd hebben. De VZW houdt jaarlijks een spaghettifestijn om de kas te spijzen en rekent 1 à 2 keer per jaar op de hulp van alle ouders om een grote onderhoudsbeurt te doen van de lokalen en de terreinen.


De VZW is nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Zin om samen met hen de toekomst van onze scoutsgroep in Heusden verder te verzekeren? Laat ons dan iets weten door een mailtje te sturen naar vzw@joe-english.be met vermelding “VZW nieuw lid 2017-2018”


Bent u eerder bereid om een paar keer per jaar de handen uit de mouwen te steken tijdens een DOEDAG of het jaarlijks spaghettifestijn? Ook hier graag een mailtje naar vzw@joe-english.be met vermelding “VZW sympathisant 2017-2018”.